Årsmöte - 13 April

Judoklubbens årsmöte kommer hållas torsdagen den 13 april, klockan 19.00, i motionsrum B (träningslokalen).
Inga motioner har inkommit, så dagordningen blir helt i enlighet med stadgarna.
Efter årsmötet kör vi träning med ungdoms/motionsgruppen

Tidigare händelser

Terminsstart – Januari 2023

Tisdagen den 10nde januari drar vi åter igång med nästa termin. Det är samma tider som vanligt som gäller, och precis som förra terminen så är vi i motionsrum B.

Terminsstart – Augusti 2022

Torsdagen den 18de augusti drar vi åter igång med nästa termin. Det är samma tider som vanligt som gäller, och precis som förra terminen så är vi i motionsrum B.

Terminsstart – Januari 2022

Tisdagen den 11te januari drar vi åter igång med nästa termin. Det är samma tider som vanligt som gäller, och precis som förra terminen så är vi i motionsrum B.

Terminsstart – Augusti 2021

Tisdagen den 24de augusti drar vi åter igång med nästa termin. Det är samma tider som vanligt som gäller, men vi har nu flyttat till motionsrum B.

Årsmöte online – Maj 2021

Onsdagen den 26 maj klockan 19:00 kommer vi ha ett digitalt årsmöte. Mötet kommer ske via Microsoft Teams.

Klubbmästerskap – November 2019

Torsdag den 7nde november är det äntligen dags för Klubbmästerskap igen. Det är helt frivilligt att ställa upp i tävlingen, vill man inte vara med får man gärna heja på sina vänner eller hjälpa till i sekretariatet. Föräldrar är självklart varmt välkomna att komma och kolla på när barnen tävlar.

Klubbmästerskap – November 2019

Torsdag den 7nde november är det äntligen dags för Klubbmästerskap igen. Det är helt frivilligt att ställa upp i tävlingen, vill man inte vara med får man gärna heja på sina vänner eller hjälpa till i sekretariatet. Föräldrar är självklart varmt välkomna att komma och kolla på när barnen tävlar.

Terminsstart – Augusti 2019

Tisdagen den 20nde augusti drar vi åter igång med nästa termin. Hoppas ni fått härligt med sol och bad så ses vi snart igen.

Rörelsefestivalen – Augusti 2019

Mellan måndagen den 5te augusti och fredagen den 9nde augusti arrangeras rörelsefestivalen i Bandängen. Vi ifrån Högdalens judoklubb kommer finnas med för att visa vad judo går ut på. Kom förbi och hälsa eller passa på att testa lite judo.

Avslutning – Maj 2019

På tisdagen den 28nde maj kommer vi ha avslutning i Bandängen där vi bjuder på grillning och fika. Vi ses ifrån 17:30 och hittar på något roligt som brännboll eller fotboll. Ni är alla självklart välkomna att ta med er material för något annat ifall ni har en bättre idé på aktiviteter man kan tänkas göra tillsammans.

Gradering – Maj 2019

Under träningen på tisdagen den 21sta maj och torsdagen 23dje maj kommer vi ha graderingar. Ta gärna med er släkt och vänner som kan få vara med och fira när ni förhoppningsvis går upp till ett högre bälte. Kika även på graderingsbestämmelserna som ni hittar här.

Träning med Aikidon – Maj 2019

På torsdagen den 9nde maj kommer vi ha en gemensam träning tillsammans med Aikidon. Träningen börjar vid 19:00, så vi kommer ha träning som vanligt innan dess. Under den gemensamma träningen kommer vi få lära oss lite Aikido och vi kommer även lära ut judo till aikidoutövarna. Det kommer bli väldigt roligt, så kom med och visa vad ni kan om judo samtidigt som ni får testa på vad Aikido egentligen går ut på.

Årsmöte – April 2019

Under torsdagens träning den 25te april kommer vi ha årsmöte i dojon. Ungdomsgruppen och motionsgruppen kommer därmed inte ha träning som vanligt. Mötet börjar 19:30 och alla är välkomna att delta och säga sitt om hur klubben bör styras.

Terminsstart – Januari 2019

På torsdagen den 10de januari drar vi äntligen igång med vårterminen. Som vanligt är det tisdagar och torsdagar 17:30 – 21:00 som gäller, fast från och med den här terminen kommer vi ha träning i Motionsrum A istället för Motionsrum B som tidigare. Vi ses då!

Avslutning – Maj 2018

Onsdagen den 30de maj kommer vi ha avslutning i Bandängen från 17:30. Vi möts vid grillen som är bland djuren, är det någon som inte hittar dit så kommer vi samlas utanför entrén till badhuset 17:20 för att gå tillsammans. Under avslutningen kommer bli korvgrillning, fika och kanske lite brännboll och fotboll. Vill ni göra något annat får ni gärna ta med vad som behövs för det eller föreslå det i förväg så får vi se om det går att fixa.

Årsmöte – Maj 2018

Torsdagen den 3dje maj kommer vi ha årsmöte från 18:30. Det här innebär att det inte är någon träning för personerna under pass 2. Alla är välkomna att delta i mötet, och de som betalat träningsavgiften har dessutom rätten att rösta under mötet för att styra klubben åt det håll de vill se den i framtiden.

Terminsstart – Januari 2018

Tisdagen den 9de januari kommer vi dra igång nästa termin. Vi hoppas ni haft en bra jul och nyår så ses vi snart igen.

Terminsavslutning – December 2017

Den sista träningen för terminen är torsdagen den 21 december. Då kommer vi ha avslutning och bara ha en massa skoj under hela ordinarie träningstillfället. Så, se till att ni inte missar den för det lär bli kul!

Årsmöte – December 2017

Tisdagen den 19de december kommer vi ha årsmöte från 18:30. Det här innebär att det inte är någon träning för personerna under pass 2. Alla är välkomna att delta i mötet, och de som betalat träningsavgiften har dessutom rätten att rösta under mötet för att styra klubben åt det håll de vill se den i framtiden.

Graderingar – December 2017

Torsdag den 14de och tisdagen den 19de kommer vi ha gradering under träningen. Då har de tränande möjlighet att visa vad de lärt sig och försöka ta ett högre bälte.

Klubbmästerskap – November 2017

Tisdagen den 21 november kommer vi ha KM med start klockan 17:30 för de yngre deltagarna. De äldre deltagarna kommer börja när de yngre är klara, vilket antas vara omkring 18.30-19:00 beroende på antalet deltagande.

Sommaruppehåll – Augusti 2017

Just nu har vi sommaruppehåll så se till att njuta av solen medans den är här. Höstterminen börjar den 22 Augusti. Har ni inget bättre för er någon dag under sommaren så kan ni ju passa på att lära er några användbara judorelaterade ord. Ni hittar en lista med orden på Arkiv-sidan. Efter allt det är det bara en sak kvar att säga: GLAD SOMMAR!

Terminsavslutning – Maj 2017

Den sista träningen för terminen är tisdagen den 23 maj. Torsdagen samma vecka kommer vi ha avslutning i Bandängen med korvgrillning och kanske lite lekar eller spel. Vi kommer träffas vid entrén till Högdalshallen klockan 5 för att gemensamt gå till Bandängen. För de som hittar själva eller inte hinner till 5 så kommer vi vara vid grillplatsen/djuren i Bandängen. Vi har ingen sluttid, så man går när man behöver eller vill.

Graderingar – Maj 2017

Torsdagen den 18 maj och tisdagen den 23 maj kommer vi ha graderingar under de ordinarie passen. Under graderingarna kommer de tränande visa upp vad de lärt sig under terminen i hopp om att få gå upp till nästa bälte.

Det är en god ide att öva på teknikerna och deras namn hemma innan graderingen. Här hittar ni alla tekniker sen kan ni kolla hur teknikerna ser ut på YouTube. För att ta ett bälte så ska man kunna alla tekniker som leder upp till det bältet samt alla tekniker till lägre bälten. Barn under 14 år ska dock inte lära sig armlåsen eller halslåsen.

Årsmöte – Maj 2017

Torsdagen den 11 maj kommer det vara årsmöte under andra passet, det vill säga klockan 18:30. Det innebär att det första passet kommer vara vanlig träning, men inte det andra. Mötet kommer äga rum i dojon och alla i klubben är välkomna och uppmuntras till att delta i mötet.

Skärtorsdag – April 2017

På skärtorsdagen (13 april) är hallen stängd så då kommer det inte vara någon träning, men träna gärna på era tekniker hemma. Kom bara ihåg att vara försiktiga med föräldrarna, de är inte lika bra på judo som ni är.

Teknikerna som ni behöver kunna vid slutet av terminen hittar ni här. Läs vilka tekniker som behövs för att ta nästa bälte och kolla upp de på YouTube ifall ni inte har koll på hur de ser ut.

Klubbmästerskap – April 2017

Torsdagen den 6 April kommer vi ha KM i klubben. Tävlingen kommer ta den ordinarie träningstidens plats den dagen. Priser kommer delas ut till de som placerar sig bäst i varje viktgrupp.

Att delta i tävlingen är helt frivilligt, ingen behöver vara med ifall de inte vill. Vill man inte delta är man ändå varmt välkommen att komma förbi och heja på sina kamrater.

Klubbmästerskapet är dessutom ett perfekt tillfälle att testa teknikerna man lärt sig under träningarna i en mer verklig miljö. Det är även ett ypperligt tillfälle för föräldrarna att komma förbi och se hur duktiga ni är.